perjantai 19. huhtikuuta 2013

Maxim-tuoteperheen syövereissä #1

Pääsin tuossa aiemmin mukaan Buzzadorin kampanjaan koskien Maxim-urheiluravinteita. Suurin osa ihmisistä varmaan alkaa jo nykypäivänä tietää, mitä buzzaus tarkoittaa, mutta mikäli käsite on täysin tuntematon, lisää aiheesta voi lukea täältä.

Maxim on siis  (heidän kotisivuiltaan maximsports.fi luntattuna) 'ensimmäinen Euroopassa lanserattu urheiluravinnesarja'. Tuotevalikoima on laadukas ja monipuolinen, josta kyllä löytyy jokaiselle jotakin. On energiageelejä, energiapatukoita, palautusjuomia jne...

Testiinhän tulikin melkoinen lasti kaikenlaista:


(Tarkkasilmäisimmät saattaa huomata, että olin sen verran innoissani, että ennätin tempoa jo Total Hydration -pakkauksen auki, ennen kuin hoksasin, että ehkä näistä kannattaisi jotain kuvaakin ottaa :D) Siinä on melkoinen määrä kaikkea. Ensisilmäyksellä kyllä ihastuin tuohon pakkausten ulkonäköön, luovat ihanan tehokkaan vaikutelman tuolla raikkaalla sinisyydellään. Kevätväsymyksenkin keskelle tuli lisää energiaa jo pelkästään noita katselemalla.

Mukana oli siis yksi purkillinen Hypotonic Sports Drink -urheilujuomajauhetta, yksi putkilollinen Total Hydration -poretabletteja, kolme Recovery Drink -palautusjuomaa (vanilja, suklaa, mansikka), neljä After Training -proteiinipatukkaa (Dark chocolate ja Hazelnut and chocolate crisp). Lisäksi oli neljä ennen treeniä nautittavaa energiapatukkaa (Sweet & salty ja Carmel & choco) ja neljä kappaletta palautumiseen tarkoitettuja patukoita (Caramel & hazelnut ja Banaani).

Tuotteita on tässä tullut nyt testailtua monenlaisten treenien yhteydessä (juoksu, kuntosali, kuntopyörällä toteutettu intervallitreeni, kuntonyrkkeily...). Testailua on hieman hidastanut paniikinsekainen pääsykokeisiin valmistautuminen (johon ei näytä tulevan minkäänlaista tolkkua), mutta kyllä tässä alkaa jo maaliviiva häämöttää.

Tarkoituksena on esitellä tuotteet ja omat kokemukseni niistä kahdessa seuraavassa postauksessa. Ajattelin, että järkevintä taitaisi olla jakaa tuotteet kahteen osaan, eli nestemäisiin ja sitten noihin patukoihin, jolloin se tieto on helpommin saatavilla, eikä yksittäisiä postauksia jokaisesta patukasta tarvitse metsästää ympäriinsä :D Itse ainakin tykkään lukea arvosteluja ja mielipiteitä juurikin urheilutuotteista, koska onhan ne nyt oikeasti kalliita (varsinkin opsikelijabudjetille), eikä huvita ostaa sikaa säkissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti